Εμφανιζόμενη ανάρτηση

24.4.15

Καλημέρα σας!

 
 
Δευτέρα 27 Απριλίου 6 - 8μμ. συντονιστείτε στο διαδικτυακό μας ραδιόφωνο: http://epivravevo.listen2myradio.com 
 
  
 
 

 
Καλό Σαββατοκύριακο! 
 
 
 
 Images : from Pinterest

20.4.15

Συγχαρητήρια στον δεκαπεντάχρονο μαθητή Δημήτρη Τσινσιλίδη που αριστεύει στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς!


 



 
Ευχαριστούμε πολύ,τον κ.Κώστα Ευσταθίου που μοιράστηκε μαζί μας την περίπτωση Αριστείας του δεκαπεντάχρονου μαθητή Δημήτρη Τσινσιλίδη, ο οποίος πρωτεύει σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες και Διαγωνισμούς.

Θερμά Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Τσινσιλίδη, στον καθηγητή του κύριο Κ.Δερμιτζόγλου και στους γονείς του.
 
 
Το μήνυμα του κ.Κ.Ευσταθίου:
 
 
Στην εφημερίδα "Πρωινός τύπος Δράμας" 18/4/2015 υπάρχει ένα άρθρο για τον μαθητή Δημήτρη Τσινσιλίδη ο οποίος σαρώνει τα βραβεία σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες.Από το Δημοτικό έρχεται πρώτος σε Εθνικούς και Βαλκανικούς διαγωνισμούς και όχι μόνο. Φυσικά δεν υπάρχει μια γωνιά σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας να γράψουν δυο λόγια για αυτό το παιδί. Φυσικά το κράτος αδιαφορεί περισσότερο και εννοώ το Υπουργείο Παιδείας. Ευτυχώς υπάρχουν εκπαιδευτικοί που συλλέγουν και καλλιεργούν αυτές τις αξίες όπως ο καθηγητής κύριος Κ.Δερμιτζόγλου που χωρίς αυτόν πιθανόν ο Δημήτρης να μην είχε ανακαλύψει αυτές του τις ικανότητες.
Μαζί με τα μπράβο για τον Δημήτρη πρέπει να συγχαρούμε και τον καθηγητή του κ. Κ.Δερμιτζόγλου, μας παρηγορεί ότι υπάρχουν ακόμη καλοί εκπαιδευτικοί. Μη ξεχνάμε ότι δεν θα γνώριζε κανείς τίποτα, εάν δεν έκανε καλά την δουλειά της και η εφημερίδα "Πρωινός τύπος Δράμας."   
 
Θα ήθελα να σημειώσω επίσης ότι ο Δ.Τσινσιλίδης είναι 15 ετών και πηγαίνει στην 1η Τάξη του ΓΕΛ Καλαμπακίου. Βρίσκεται για δεύτερη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας. Στην φετινή 32η Μαθηματική Ολυμπιάδα ο "Αρχιμήδης" ο Δημήτρης πήρε ασημένιο μέσα σε 420 μαθητές. μεθαύριο στις 26 Απριλίου θα πάρει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό " Βασίλης Ξανθόπουλος ".
Μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του στην συνέντευξη: «Η γοητεία των μαθηματικών είναι να δίνεις έξυπνες λύσεις στα προβλήματα» και «Δεν θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Σκέφτομαι ήδη Πανεπιστήμια στο εξωτερικό».
Εύχομαι τα καλύτερα στον Δημήτρη ( και τους άξιους γονείς του ) να φτάσει όσο ψηλά γίνεται. Πρέπει να προσέξουμε όμως ο καθηγητής κ.Δερμιτζόγλου να μην γίνει ο νέος Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής ο αφανής Έλληνας καθηγητής του Αϊνστάιν .
 

Κ. Ευσταθίου Σ/χος Πλοίαρχος Ε.Ν. 19 Απριλίου 2015
 
 
 
 
 
 
Περιμένουμε και τις δικές σας αναφορές σε ανάλογες εμπειρίες , που θα μας βοηθήσουν ν' αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε, όλοι μαζί, τους αφανείς ήρωες της καθημερινής ζωής!



Συντονιστείτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνό μας:
 
 
 

15.4.15

Σάββατο 18 Απριλίου 6 - 8 μμ. συντονιστείτε στο e-radio του epivravevo!



Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε, μαζί, με ωραίες μουσικές και κουβεντούλα.






Image from : witanddelight.tumbir.com


2.4.15