Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Πολύτιμες μαμάδες!


Σας επισυνάπτω το ευχαριστήριο σημείωμα της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας Αγινας, κας Β.Χαμαλέλη, προς τις εθελόντριες μαμάδες,οι οποίες με την πολύτιμη προσφορά τους, βοηθούν, με διαφορετικούς τρόπους η κάθε μια, για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του σχολείου τους (οι φωτογραφίες είναι απο τις τοιχογραφίες του κτιρίου).
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις μαμάδες όλων των σχολείων, που προσφέρουν, λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο τους [...οι μαμάδες καταλαβαίνουν πόσο πολύτιμος είναι!] για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς, στο δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο τους.
Ευχαριστήριο:
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Μανταρζίεβα Μαρίνα, μητέρα μαθητή του 6/Θ Δημ. Σχολείου Μεσαγρού-Αγ. Μαρίνας Αίγινας, για τις τοιχογραφίες που φιλοτέχνησε στο εσωτερικό του κτιρίου. Συγχαρητήρια για το ταλέντο και την εξαιρετική ευαισθησία που επέδειξε, ώστε να τελειώσει το έργο με προσωπικό της κόπο και έξοδα. Στο πρόσωπό της ευχαριστούμε και όλους τους γονείς του σχολείου μας, που προσφέρουν από το υστέρημά τους τόσα πολλά! Με την προσφορά τους αυτή μας δίνουν κουράγιο να προχωρήσουμε.
Η διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε και τις δικές σας επώνυμες αναφορές σε περιπτώσεις που αξίζουν επιβράβευση!